Haberler

​Dokuma’da çalışmalara devam

Antalya’nın geçmişten bugüne şehir merkezi içerisindeki tarihi Dokuma İplik Fabrikası’nın kentle kucaklaşmasını sağlayacak olan Dokuma Çalışma Komisyonu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yoğun gayreti ve çalışmaları sonucu Dokuma İplik Fabrikası’nın 488 dönümlük alanının Antalya’ya kazandırılmasına yönelik oluşturulan Dokuma Çalışma Komisyonu, çalışmalarına hızla devam ediyor.
 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığındaki Dokuma Aş Başkanı Serhat Demir ile Dokuma Çalışma Komisyonunda yer alan heyet Dokuma İplik Fabrikası’nda bir araya geldi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü; “Dokuma’yı halka açıyoruz. Hatıralarınıza Dokuma’ya hazır olun.” sloganı ile çalışmalarına başladığımız süreçte 488 dönümlük alanı Antalya 'ya en güzel ve en iyi biçimde kazandırmak için çalışmalarımıza hızla devam etmeliyiz. Burada yapacak olduğumuz çalışma ile Antalya’nın kent hafızasında çok farklı bir yer edinmiş olan Dokuma İplik Fabrikası’nı, kente yeniden kazandırmak için önemli bir sorumluluğu taşıyoruz.
 
Yaptığımız her çalışma tam bir şeffaf ortamda ve ortak aklın yol göstericiliğinde olacağını her zaman ve her platformda dile getiriyoruz. Bu düşüncemizi Dokuma’nın sahibi olan Antalyalılara hissettirmek ve halkla birlikte planlamak ve halkımızın istediği doğrultuda çalışmalarımıza yön vermek zorundayız. Bu düşüncelerle de sık sık bir araya gelip yaptığımız çalışmaları ve yapacak olduğumuz çalışmaları değerlendirerek, Antalyalılarla paylaşacağız” dedi.